JDW Evenementen

JDW EVENEMENTEN

JDW (Jurist Doet WAT) evenementen zijn toegankelijk voor alle juristen (bedrijfsjuristen, overheidsjuristen, advocaten, notarissen, hoogleraren, onderzoekers etc.) en daarmee ook voor niet-NGB-leden. Daarnaast organiseren de klimaattafels bijeenkomsten per tafel. Deze zijn terug te vinden op de pagina van de betreffende klimaattafel en zijn toegankelijk voor deelnemers van deze klimaattafel.

Duurzaamheidscongres

Donderdag 26 september 2024
Een duurzaamheidscongres voor heel juridisch Nederland.

LOGO_JWD_2022Artboard 22-100

Vorige bijeenkomsten

IMG_0239

Bijeenkomst Klimaattafels Jurist Doet WAT

Dinsdag 31 oktober 2023
Alle klimaattafelleden hebben per klimaattafel een meet-up over de resultaten van het afgelopen jaar en bespreken de plannen en hun actieve bijdrage aan het initiatief voor het aankomende jaar. Voorafgaand is er een plenaire sessie met een inspirerende spreker. Naderhand is er ruimte om te borrelen en netwerken.

collage_JDW achtergrond

19 mei 2022 09.30 - 16.30
Steeds meer juristen houden zich in meer of mindere mate bezig met duurzaamheidsvraagstukken binnen hun dagelijkse praktijk. Tijdens het eerste congres Jurist Doet WAT spraken gerenommeerde sprekers uit het bedrijfsleven, de advocatuur, overheid, en wetenschap over de rol van juristen op het gebied van duurzaamheid. Op het congres konden de deelnemers hun kennis, ervaringen, knelpunten, suggesties en casuïstiek met elkaar delen: plenair en binnen de 6 klimaattafels rondom specifieke thema's.

Organisatoren: NGB, OO&R, CPO, JDW
Kennispartners: De Brauw Blackstone Westbroek, Deloitte Legal
Locatie: ING Amsterdam

30 september 2021 13.30 - 16.00
De Klimaattafels zijn druk bezig om praktische bijdragen uit te werken ter inspiratie voor andere juristen. De eerste resultaten worden per klimaattafel gepresenteerd in een online inspiratiesessie in de vorm van een tafelgesprek met een tafelhost en dilemma vraagstuk. Bekijk een terugblik op de livestream via de individuele klimaattafel pagina's.

thuiskantoor

Sluiten