Bijeenkomsten

Het NGB organiseert opleidingen en bijeenkomsten met netwerkmogelijkheden, en webinars.
Vrijwel alle NGB-bijeenkomsten zijn uitsluitend toegankelijk voor leden.
Het NGB kent voor zijn bijeenkomsten (NOvA) opleidingspunten toe.

Twee à drie keer per jaar organiseert het NGB een seminar over een actueel en praktisch bruikbaar onderwerp, waarbij de sprekers afkomstig zijn uit de advocatuur, de academische wereld of anderszins specialisten zijn op hun vakgebied. Deze organiseren wij onder de noemer nieuwjaars-, zomer- en najaarsbijeenkomst. Variërend in opzet en altijd met netwerkmogelijkheden. Doorgaans is de zomerbijeenkomst samen met een bedrijfsbezoek en een afsluitende BBQ. 

Fotogalerij voorgaande edities

Daarnaast organiseren wij elke vijf jaar een lustrumcongres. Het volgende (19e) lustrum vieren wij in 2025.

Terugblik 90-jarige lustrumviering


Bekijk de NGB agenda

Nog meer leren? Bekijk ons uitgebreide ledenvoordeel.

Opleidingen

Het NGB is mede grondlegger van de opleiding. Deze beroepsopleiding leidt de beginnende bedrijfsjurist op tot een zelfstandig opererende bedrijfsjurist door het verbreden en verdiepen van de kennis. En door het trainen van de professionele vaardigheden waarbij het onderwijs volledig is toegespitst op de dagelijkse praktijk.

NGB-leden krijgen voorrang op toelating.

Brochure

Het NGB heeft deze opleiding samen met CPO en Dialogue ontwikkeld, speciaal voor senior bedrijfsjuristen met minimaal 10 jaar relevante werkervaring die willen doorgroeien naar een strategische positie binnen de organisatie. De opleiding helpt om een brug te slaan van juridisch professional naar trusted advisor.

NGB-leden krijgen voorrang op toelating & €250,- korting.

Brochure

Governance University en het NGB bieden de PECS gezamenlijk aan. Dit doorlopende opleidingsprogramma voor de Company Secretary / Bestuurssecretaris biedt een fundament om stevig en duidelijk invulling te geven aan jouw secretarisrol. Wordt effectiever in je werk, leer jezelf beter kennen en raak geïnspireerd.

NGB-leden krijgen voorrang op toelating & €195,- korting

Brochure