SPOTLIGHT

Spotlight

 1. 24 juni 2024

  Spotlight: Sanne Sprong

  Sanne Sprong (31) is Legal Counsel bij Rabobank Nederland. ’Het contact met klanten en het kunnen maken van het verschil, het met tien-nul achter staan en toch tot elkaar kunnen komen, dat vind ik het meest waardevol aan mijn werk.’

  Lees meer
 2. 15 april 2024

  Spotlight: Nathalie Zitter

  Nathalie Zitter (40) is Senior Legal Counsel bij Spinnin’ Records B.V. Het onderhandelen met artiesten, producers, managers, advocaten etc. vindt zij het leukste en meest dynamische aspect van haar werk. Al het werk wordt dubbel en dwars beloond als ze een hit scoren.

  Lees meer
 3. 24 januari 2024

  Spotlight: Wendeline Ubing

  Wendeline Ubing (42) is Legal counsel bij Solynta, een innovatief aardappelveredelingsbedrijf in Wageningen. 
  ‘De aardappel is voor mij centraal komen te staan. En dat is een stuk spannender dan het misschien op het eerste gezicht lijkt.’
  In elk nummer van De Bedrijfsjurist zetten wij de spotlight op een NGB-lid. 

  Lees meer
 4. 13 november 2023

  In de Schijnwerper: Leonieke Suurd

  Leonieke Suurd is Senior Legal Counsel bij Royal Reesink. 'Typerend voor het bedrijf is de passie waarmee collega’s voor een bepaald product of merk werken. Veel bedrijven binnen Royal Reesink zijn van oudsher familiebedrijven met

  Lees meer
 5. 30 mei 2023

  In de Schijnwerper | Jan Pieter Uittenbroek

  Jan Pieter Uittenbroek (37) is General Counsel bij Alicia Insurance. Als AFM-vergund bedrijf heeft de verzekeraar

  Lees meer
 6. 5 april 2023

  In de schijnwerper: Nicky Steeman

  Nicky Steeman (33) begon ruim tien jaar geleden bij Eneco met een studentenbaantje. Later werkte ze een paar jaar in de business en sinds 2019 is ze er bedrijfsjurist. ‘We hebben de mindset om juridische barrières weg te nemen.

  Lees meer
 7. 14 februari 2023

  In de Schijnwerper | Sandra Groot-Kogels

  Sandra Groot- Kogels (37) is Head Legal Counsel NL and Eastern Europe bij ERIKS Nederland, een industriële dienstverlener en onderdeel van SHV Holdings. Eerder was zij kandidaat-notaris.

  Lees meer
 8. 29 september 2022

  In de Schijnwerper | Georg Quak

  Georg Quak (40) is General Counsel bij The Surgical Company Group, een groep van bedrijven die medische hulpmiddelen produceert en verkoopt. Georg startte hier vorig jaar als eerste bedrijfsjurist, en is nog steeds de enige.

  Lees meer
 9. 6 juli 2022

  In de Schijnwerper | Marie-Thérèse Kievits

  Marie-Thérèse Kievits, Senior Legal Counsel bij Ampelmann Operations BV, vindt dat impact op het milieu en mensenrechten de belangrijkste waarden zijn van deze tijd.

  Lees meer
Sluiten