De volgende zomerbijeenkomst bij jouw bedrijf?

Nieuws

De volgende zomerbijeenkomst bij jouw bedrijf?

donderdag 20 juni 2024

Op 20 juni j.l. ontving Shell ons in het Energy Transition Campus in Amsterdam voor de jaarlijkse zomerbijeenkomst. Elk jaar brengt het NGB een bezoek aan een bedrijf waar een of meer leden werken. Zijn we volgende keer bij jouw bedrijf te gast?

De zomerbijeeenkomst ligt net achter ons, maar we kijken al uit naar de volgende. De zomerbijeenkomst houdt in dat een groep NGB-leden een bezoek brengt aan een bedrijf waar een of meer NGB-leden werken. Bedrijfsjuristen en anderen geven presentaties over de activiteiten van het bedrijf, er is een rondleiding, en we sluiten af met een netwerkborrel. Voor 2025 / 2026 zijn we op zoek naar een bedrijf

  • dat bereid en in staat is een groep van zo'n 100 NGB-leden te ontvangen;
  • waar iets te zien is zodat we een interessante rondleiding hebben. Vorige zomerbijeenkomsten gingen bijvoorbeeld naar Tata Steel, een boerderij van Friesland Campina, Schiphol, Deltares, en, dit jaar, de Energy Transition Campus waar Shell in participeert;
  • waar een of meer bedrijfsjuristen bereid zijn een programma samen te stellen, samen met hun collega's, legal en niet-legal (bijvoorbeeld technisch), uiteraard ondersteund door het NGB-secretariaat.

Werk jij bij zo'n bedrijf, en heb je zin met ons de volgende zomerbijeenkomst te organiseren? Stuur dan een mailtje naar info@ngb.nl. We zien er naar uit!

Wij zijn een niet-commerciële organisatie. Wat wij doen, is voor de leden en door de leden. Dat maakt het NGB een interessante en waardevolle vereniging.

IMG_0636-wIMG_0686.wIMG_0664-w

Sluiten