Terugblik 2022

Nieuws

Terugblik 2022

woensdag 21 december 2022

y2018-11-24-14_generated (1)

Met het einde van het jaar in zicht blikken wij graag even terug. Twee grote events in 2022 springen eruit. Ten eerste het Jurist Doet WAT-congres op 19 mei, wat met ruim 230 deelnemende juristen een groot succes was. Het was het eerste grote congres van het initiatief Jurist Doet WAT, dat alle juristen in Nederland oproept om mee te werken aan de verduurzaming van de economie en samenleving.

Duurzaamheid staat hoog op de agenda, want een ander groot event was het ESG-seminar op 10 november, waarbij ook deel IX in de NGB-Reeks werd gepresenteerd. Advocaten van CMS schreven dit boekje vol praktische tips & tricks. Klimaatverandering is ’chefsache’ en hoort in de boardroom, zoveel werd duidelijk. Daarnaast waren er meer dan 35 andere bijeenkomsten, zowel online als fysiek, voor alle NGB-leden. Hiermee waren ruim zestig opleidingspunten te behalen.

Ook noemenswaard hier is de eerste editie van de Nationale Enquête Bedrijfsjuristen, die wij in januari presenteerden en waar veel belang­stelling voor was. Eind volgend jaar komen we met een nieuwe editie. 

Voor volgend jaar zijn we bezig met een mooie activiteitenkalender. Noteer 26 januari 2023 alvast in de agenda voor de Nieuwjaars­bijeenkomst met Prof. Rob de Wijk.

Graag wensen wij jullie mooie feestdagen en alle goeds voor 2023, waarin wij jullie graag weer bij het NGB ontmoeten.

NGB-bestuur & -secretariaat

PS Maandag 9 januari zijn wij er weer.

Sluiten