NGB Newsstand van Lexology

Nieuws

NGB Newsstand van Lexology

maandag 10 januari 2022

lexology

Als NGB-lid kun je een kosteloos abonnement krijgen op de NGB Newsstand. Deze wordt op maat gegenereerd door de newsfeed-service Lexology. Lexology werkt wereldwijd samen met meer dan 800 advocatenkantoren en publiceert dagelijks ruim 450 artikelen verdeeld over 50 vakgebieden en in 25 talen waaronder het Nederlands & Engels. Informatieve content over jouw vakgebied interesses, goed voor uren leesplezier.

Om gebruik te maken van deze service activeer je je account. Vervolgens kies je de gebieden waarop je nieuws wilt ontvangen. Je kunt je instellingen (waaronder de mogelijkheid de newsfeed wekelijks in plaats van dagelijks te ontvangen) op ieder moment wijzigen, of je inschrijving ongedaan maken. Je persoonsgegevens blijven steeds vertrouwelijk.

Ondervind je technische problemen, neem dan contact op met Darran Clarke via dclarke@lexology.com. Wil je artikelen delen voor de newsfeed om anderen van dienst te zijn, neem dan contact op via ateague@lexology.com. Deze artikelen mag je ook altijd met ons delen voor op de NGB-website via info@ngb.nl

TIP. Om zeker te zijn dat je emails van Lexology ontvangt, raden we aan het domein ‘@lexology.com’ toe te voegen aan je lijst van safe senders en als je daar toch mee bezig bent kan je even checken of @ngb.nl daar ook bij staat.

Bekijk al het NGB ledenvoordeel (na inloggen).

Sluiten