NGB Extra kantoren 2024

Nieuws

NGB Extra kantoren 2024

woensdag 3 januari 2024

Het NGB werkt elk jaar samen met twee advocatenkantoren, de zgn NGB Extra-kantoren. Dit jaar zijn dat Van Doorne en Stek. Advocaten van deze kantoren schrijven artikelen voor De Bedrijfsjurist, ons ledenmagazine, en organiseren bijeenkomsten voor onze leden. In elk van de vier edities van De Bedrijfsjurist publiceren beide kantoren een artikel over een actueel juridisch onderwerp. Daarnaast organiseren zij ieder drie bijeenkomsten: één fysiek, één online en een ronde tafel.

Hieronder stellen de NGB Extra-kantoren van dit jaar zich voor.

VanDoorne

We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk.
Politiek. Klimaat. Technologie. Alles is in beweging.

Bij Van Doorne hebben we ervaring met transities.
Want in ons ruim 90-jarige bestaan, hebben we er de nodige doorgemaakt.
Bij onze cliënten en bij onszelf.
En daarom weten we: verandering is mensenwerk. Zonder people, geen profit. Zonder menselijke intelligentie, ook geen kunstmatige.
Return on investment? Wij zeggen: return on involvement.

Achter elke transactie, elke deal en elk succesverhaal gaan mensen schuil.
Mensen die verbinding zoeken. Contact leggen. Samenwerken.
Conflicten hebben. En oplossingen bedenken.

Advocaten, notarissen, fiscalisten én cliënten die zij aan zij de strijd aangaan met de uitdagingen van deze tijd.
Dat is Van Doorne.

www.vandoorne.com

Stek logo vierkant_zonder streep - PNG formaat (transparant)_3121266_1

Stek is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor in Amsterdam. Met ruim 70 advocaten biedt Stek toegankelijke topkwaliteit op de gebieden Ondernemingsrecht, Financieringen, Geschillenbeslechting en Gereguleerde markten. Stek is actief binnen alle sectoren van de economie met een sterke focus op energie, financial services, luchtvaart en technologie.

Stek levert de uitstekende juridische kennis en ervaring van werken bij vooraanstaande nationale en internationale advocatenkantoren en de top van het bedrijfsleven. Onze advocaten onderscheiden zich met een ‘can do’ mentaliteit en ondernemersgeest. Cliënten waarderen de proactieve en persoonlijke aanpak.

Bij Stek is ‘Value for money’ net zo belangrijk voor ons als voor onze cliënten. Daarom werken wij in kleine, efficiënte teams, waarbij onze partners en ervaren medewerkers altijd hands-on betrokken blijven.

www.stek.com

Sluiten