Gouden Zandlopers 2023 - wie nomineer jij?

Nieuws

Gouden Zandlopers 2023 - wie nomineer jij?

woensdag 22 maart 2023

Vanaf vandaag kun je nominaties indienen voor de Gouden Zandlopers 2023. Er zijn negen categorieën, waaronder de Legal Counsel Award en de ESG Award.

Langzaam maar zeker verschuift de rol van de moderne bedrijfsjurist binnen organisaties van brandjes blussen naar meedenken op strategisch niveau. Of het nu gaat over commerciële activiteiten, risicomanagement of corporate governance: de legal of general counsel heeft tot taak om al in een vroeg stadium mogelijke juridische risico’s in de kiem te smoren. De Gouden Zandlopers-jury is dit jaar op zoek naar de legal counsel die als pragmatisch meedenker en business partner binnen de onderneming de ware trusted advisor is van het management, verkoop-/inkoop- en allerlei soorten afdelingen. Wie weet er echt preventief te acteren binnen zijn of haar organisatie, met ook nog eens oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Wie van jouw collega-bedrijfsjuristen verdient de Legal Counsel Award, en nomineer jij? 

De jury staat onder leiding van Yu Lian de Bakker, Senior Vice President Legal Affairs & General Counsel PVH Europe (Tommy Hilfiger and Calvin Klein) bij PVH Corp., en NGB-lid. 

Kijk voor meer informatie en nomineren op de site van de Gouden Zandlopers.

Gouden zandloper banner (1)
Sluiten