De Bedrijfsjurist nr 4

Nieuws

De Bedrijfsjurist nr 4

20 december 2023

Met het laatste nummer van ons ledenmagazine De Bedrijfsjurist sluiten we het jaar af. Alle NGB-leden kregen het magazine in hun mailbox. In dit nummer weer volop interviews, juridische artikelen en nieuws.

Barbara Kröner, directeur, kijkt in haar voorwoord terug op het afgelopen jaar. We hadden een groot aantal geslaagde bijeenkomsten, het waren er maar liefst 35! De advocaten in dienstbetrekking deden daarnaast mee aan in totaal 53 GIO-bijeenkomsten. Het jaar 2023 bood NGB leden volop kansen om informatie op te doen, ervaringen te delen en te netwerken. Alles inbegrepen in het lidmaatschap voor de bescheiden contributie van € 175,- per jaar.

De NGB-sectie Omgevingsrecht heeft een nieuw bestuur. Jennine Panneman en Annet Blokhuis namen het stokje over van Renske van Ekdom en Flore Groen. Jennine en Annet zien er naar uit om leuke en informatieve bijeenkomsten te organiseren. In dit nummer een interview.

Ooit gedacht aan de Rechtspraak, als volgende carrièrestap? Patricia Arnoldus was bedrijfsjurist bij verschillende banken en is nu raadsheer in Den Bosch. In deze editie vertelt zij over de overstap.

Onze NGB-Extra kantoren informeren je in deze editie over Mediation (Houthoff) en over Aanbestedingsrecht (Wijn & Stael). Verder een informatief artikel van de sectie Digitalisering over webshop compliance, nu webshops steeds belangrijker worden voor bedrijven.

Het NGB bestuur en secretariaat wensen iedereen mooie feestdagen en alle goeds voor 2024. We zien jullie graag weer in het nieuwe jaar – bijvoorbeeld op de Nieuwjaarsbijeenkomst met Wim Anker op 25 januari! Wij zijn er weer op maandag 8 januari.

Sluiten