Daadwerkelijk duurzaam investeren

Nieuws

Daadwerkelijk duurzaam investeren

donderdag 20 oktober 2022

Lancering Impact Term Sheet : 24 november  

De stichting Legal Innovation for Sustainable Investments (LISI) is opgericht door een groep internationale impact lawyers om de transitie naar een meer eerlijke en duurzame economie te faciliteren. Dit doen zij door via surveys, hun netwerk van internationale top lawyers en een co-creation model nieuwe standaarden te zetten voor impact investeringsdocumentatie, voor zowel investeerders als bedrijven.

LISI’s eerste investeringsdocument is de Impact Term Sheet. Vanuit vijf cruciale impact building blocks (governance, exits, rapportage, stakeholders en beloningen) is gewerkt aan een nieuwe praktisch toepasbare tool speciaal voor impact investeringen.

De lancering van de Impact Term Sheet vindt plaats tijdens een speciale bijeenkomst op 24 november 2022, van 15:00-17:45 uur bij DLA Piper in Amsterdam, gevolgd door een netwerkborrel.

Meld je nu aan en kom meer te weten over deze praktische tool voor jouw volgende investeringsronde. Wissel direct van gedachten met gelijkgestemde juristen en experts over best practices in impact investing. Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos.

Wil je ook onderdeel worden van deze groep impact minded juristen? Doe mee met LISI als co-creator, als early adopter van de Impact Term Sheet of als partner bij een case study voor LISI. Stuur een e-mail naar LISI: info@lisi-law.eu

Op 24 november gaat ook de vernieuwde website van LISI live.

Sluiten