Agenda

8 resultaten

Voorafgaand aan de NGB Nieuwjaarsbijeenkomst nodigt het bestuur de nieuwe leden uit voor een lunch. Wie in 2019 lid is geworden, is van harte welkom.

Meer lezen

Het NGB Nieuwjaarsseminar vindt plaats op donderdag 30 januari 2020. Sprekers: Cees van Dam, hoogleraar Internationaal Ondernemen en Mensenrechten, EUR, en Eric-Paul Schat, Sr Director Sustainbility, Environment, Health en Safety bij NXP Semiconductors.

Meer lezen

Als bedrijfsjurist krijgt u te maken met cijfers: de jaarrekening van uw onderneming, omzetcijfers, verlies- en winstprognoses of een financieringsconstructie. Er wordt van u verwacht dat u die cijfers kunt lezen en interpreteren.

Meer lezen

“Cloud-sourcing”: de do’s & don'ts . Contracteren met cloud partijen: hoe – onder andere – om te gaan met continuïteit en compliance Ontwikkeling van ‘business specific’ platforms in het SaaS en agile tijdperk: hoe doe je dat?

Meer lezen

Ook dit jaar organiseert het NGB samen met Sdu een Meetup Legal Counsel, bestemd voor bedrijfsjuristen en advocaten. Thema dit jaar: ICT. Praktische tips en tricks om juridische en financiƫle bedrijfsschade te voorkomen.

Meer lezen

In deze NGB Extra gaan Thijs van der Lugt, GC bij Aalberts, en Steven Storm, partner M & A bij Van Benthem & Keulen op basis van hun praktijkervaring onder andere in op:de verschillende vormen van integratie na een overname de planning van het integratieproces

Meer lezen