Agenda

9 resultaten

Als bedrijfsjurist krijgt u te maken met cijfers: de jaarrekening van uw onderneming, omzetcijfers, verlies- en winstprognoses of een financieringsconstructie. Er wordt van u verwacht dat u die cijfers kunt lezen en interpreteren.

Meer lezen

'Cloud-sourcing': de do's en don'ts. Contracteren met cloud partijen: hoe -onder andere- om te gaan met continuïteit en compliance; Ontwikkeling van 'business specific' platforms in het SaaS en agile tijdperk: hoe doe je dat?

Meer lezen

Vlaggen, symbolen of landen noemen op je verpakking? Per 1 april 2020 gelden strenge regels als het ingredient (soms) elders vandaan komt. Help!

Meer lezen

De uitspraak van de Rechtbank Rotterdam van 7 oktober 2019 over de omvang van het verschoningsrecht van buitenlandse advocaten in dienstbetrekking van wie de onafhankelijkheid niet is gegarandeerd heeft geleid tot een groot aantal nieuws- en informatieberichten over dit onderwerp.

Meer lezen

In deze NGB Extra gaan Thijs van der Lugt, GC bij Aalberts, en Steven Storm, partner M & A bij Van Benthem & Keulen op basis van hun praktijkervaring onder andere in op:de verschillende vormen van integratie na een overname de planning van het integratieproces

Meer lezen