Masterclass Vastgoedrecht (online)

Masterclass Vastgoedrecht – jurisprudentie en wetgeving (privaat- en omgevingsrechtelijk) - ONLINE

Na de drukbezochte bijeenkomst uit 2019, komen Imke van Loon en Aike Kamphuis van AIM Advocaten dit jaar terug bij de NGB met een nieuwe Masterclass. Tijdens de Masterclass wordt stilgestaan bij een aantal belangrijke actualiteiten op het gebied van vastgoedrecht. Afwisselend komt zowel het privaatrechtelijke als het omgevingsrechtelijke vastgoedrecht aan de orde.

Bij de actualiteiten gaat het om nieuwe regelgeving, zoals rondom corona, en om recente ontwikkelingen in de jurisprudentie, zoals de uitspraken van de Raad van State rondom stikstof. De (juridische) achtergrond bij de verschillende onderwerpen wordt steeds kort geïntroduceerd, waarna de hoofdlijnen van de actualiteit worden besproken.

Imke en Aike hebben een praktische insteek. Doel van de Masterclass is om de deelnemers inzicht te geven in welke actualiteiten in het vastgoedrecht op dit moment spelen en wat deze actualiteiten voor bedrijfsjuristen in de praktijk zal betekenen. 

Vanwege de Coronamaatregelen kan de masterclass helaas niet fysiek plaatsvinden. In plaats daarvan zal de masterclass online plaatsvinden via MS Teams.

Programma:
15.00 – 17.30 uur – Masterclass met korte pauze (online)

Links:
Imke van Loon
Aike Kamphuis

Imke van Loon is advocaat bij en oprichter van AIM Advocaten en gespecialiseerd in privaatrechtelijk vastgoedrecht.

 

Aike Kamphuis is advocaat bij en oprichter van AIM Advocaten en gespecialiseerd in het omgevingsrecht