Integriteit en ethisch handelen voor bedrijfsjuristen

Op 16 en 22 maart vinden de workshops “Integriteit en ethisch handelen voor bedrijfsjuristen” plaats (vooralsnog via Zoom). Deze workshops worden georganiseerd door het NGB in samenwerking met Dialogue.  

Hoe doe je recht aan de organisatie en de stakeholders? Hoe handel je zelf integer en wat kun je van je collega’s en medewerkers verwachten? Hoe kun je de integriteit van de kantoororganisatie borgen? 

Annemiek Louwrier van Level Bedrijfsjuristen behandelt deze aspecten tijdens de workshop met als doel dat deelnemers na afloop handvatten hebben om de organisatie en eigen handelen kunnen beoordelen op integriteit. Deelnemers kunnen na deze workshop ook valkuilen signaleren en aanpakken.

Programma 16 maart: 
15.00-17.00 uur: Module 1  

Programma 22 maart: 
15.00-17.00 uur: Module 2

De online modules bestaan uit een online classroom van 2 uur en een zelfstudie met een digitale leeromgeving van 1 uur. Bij volledige aanwezigheid tijdens de trainingssessies en bij voldoende en tijdig gemaakte opdrachten tijdens de zelfstudie, voldoen de deelnemers aan de gestelde richtlijnen en ontvangen zij het certificaat van de training.  

Deze workshop bedraagt in totaal € 435,-. Voor meer informatie over NGB workshops en voorwaardes klik HIER.