Vertrek Margreet Geelen bij het NGB

Na twintig jaar neemt het NGB afscheid van Margreet Geelen, de managementassistente. Margreet gaat volledig bij VNO-NCW werken, waar zij tot nu toe 50% van haar tijd werkte. Het NGB is Margreet erkentelijk voor wat zij voor het NGB heeft gedaan en zal haar missen. Margreet is bekend bij veel leden doordat zij de ontvangst bij de seminars verzorgde, en via telefonisch contact. 

Margreet blikt hieronder terug op haar tijd bij het NGB.

'Toen ik in januari 2000 begon bij het NGB was het vooral een vereniging die zich bezighield met netwerken en adviezen aan de regering. In de tijd dat ik voor het NGB heb gewerkt is dat langzamerhand steeds meer veranderd naar een vereniging vooral gericht op opleidingen en kwaliteitsverbetering voor de beroepsgroep. Opvallend is de toename van het aantal vrouwelijke leden en jongere leden.

Van een secretariaat met een secretaris en een managementassistente is het NGB gegroeid naar een secretariaat met een secretaris, een directeur, een bestuursmedewerker en een ledenadministratie die moest worden uitbesteed omdat een parttime ondersteuning door mijzelf niet meer haalbaar bleek. De mooie bijeenkomsten en opleidingen die door en voor het NGB worden georganiseerd en de bevordering van de contacten tussen de bedrijfsjuristen onderling zijn, naar mijn mening, hele mooie ontwikkelingen die de beroepsgroep zeker ten goede zullen komen.

Hoewel ik het zelf niet meer ga meemaken weet ik zeker dat dit alleen nog maar beter kan worden en wens ik het NGB en de bij haar aangesloten leden een fantastische toekomst toe.'