Sprekers bij Masterclass Meesterlijk Leiderschap

Masterclass Meesterlijk Leiderschap

Over de sprekers

 1. Barbara Roëll (DRB Groep)

  Barbara Roëll (DRB Groep)

  Barbara, medeoprichter en partner bij DRB, is gecertificeerd coach en organisatiepsycholoog met meer dan 20 jaar ervaring in leiderschapsontwikkeling, persoonlijke groei en professionele vooruitgang. Ze biedt individuele coaching en strategische ondersteuning aan teams en besturen, met een specifieke focus op de juridische en medische sctor.

  Haar uitgebreide ervaring in zowel loopbaancoaching als leiderschapsontwikkeling resulteert in actieve, resultaatgerichte begeleiding in leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en carrièregroei. Ze integreert principes van systemisch coachen en organisatieopstellingen in haar benadering om professionals en teams te stimuleren om hun volledige potentieel te bereiken. Barbara is tevens erkend gespreksleider intervisie voor de advocatuur.

 2. Caroline Gerding (DRB Groep)

  Caroline Gerding (DRB Groep)

  Caroline is een betrokken, energieke en effectieve trainer en coach die mensen en organisaties stimuleert om positieve en blijvende veranderingen tot stand te brengen. Zij is in staat met alle lagen in een organisatie en verschillende nationaliteiten effectief te communiceren en samen te werken. Caroline heeft ruime internationale ervaring en vond jarenlang veel inspiratie en voldoening in haar werk als advocaat en chief counsel compliance van een multinational. Haar kracht is om mensen en organisaties in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar zodat beide kunnen excelleren.

Sluiten