Web 3.0 (Crypto, NFT en Metaverse)

Hoewel de mogelijkheden van de Metaverse voor veel mensen nog een stap te ver lijken, zetten bedrijven al de eerste stappen in deze virtuele wereld. Of denken er over om dat te gaan doen. Simpelweg om de eerste te zijn, om nieuwe relaties op te bouwen, producten te ontwikkelen of uit te proberen of om offline verkoop te stimuleren.

Met die snelle ontwikkeling ontstaan er dilemma’s en juridische/fiscale vraagstukken. Hoe bescherm je bijvoorbeeld je merk en je intellectueel eigendom op de Metaverse? Hoe ga je om met een veranderende supply chain, nieuwe partners en de gegevens van virtuele klanten? Hoe reken je af met een avatar voor geleverde virtuele producten - wanneer is er sowieso sprake van levering? - en waar betaal je als bedrijf vervolgens belasting voor die echte inkomsten uit een virtuele wereld?

Partner Benjamin van Kessel en Legal Director Roger van de Berg van Baker McKenzie geven je antwoorden op bovenstaande vragen en praten je bij over NFT's, cryptocurrencies, blockchain, Augmented Reality, Artificial Intelligence en Virtual Reality. De bijeenkomst is zowel interessant voor bedrijven die al de eerste stappen hebben gezet op de metaverse als voor bedrijven die zich willen oriënteren.

Nova 2 PO kleur

Log voor meer informatie in op het Mijn.NGB portaal. 
Daarin zijn de volgende extra gegevens zichtbaar:
adres of webinar link, sprekers bio, wijzig je deelname, presentatie (na afloop bij deelname) etc.