Telefonische Ronde Tafel Coronacrisis: Governance

Als bedrijfsjurist ten tijde van de Coronacrisis komen er veel vragen op u af, ook op het gebied van Governance. Tijdens de Telefonische Ronde Tafel Governance krijgt u inzicht in de belangrijkste facetten op het gebied van besluitvorming en bestuur van uw organisatie. 

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Besluitvorming ten tijde van de coronacrisis: Algemene vergadering en bestuur
  • Uitkeringen aan aandeelhouders ten tijde van de coronacrisis
  • Het besturen van een vennootschap in crisistijd: tips & tricks

Deze Telefonische Ronde Tafel staat onder leiding van Sander Marges, Mariel Vrielink en Corinne Kuipers.

Sander Marges is sinds 2001 als advocaat en sinds 2011 als partner werkzaam bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroep Corporate / M&A. De expertise van Sander is: corporate litigation, fusies & overnames en vennootschapsrecht.

Mariël Vrielink is sinds 2008 als notaris en sinds 2018 als partner werkzaam bij Van Benthem & Keulen op het Notariaat. De expertise van Mariël is: notariaat, corporate, not-for-profit sector en governance.

Corinne Kuipers is sinds 2016 als advocaat werkzaam bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroep Corporate/M&A. Corinne is gespecialiseerd in vennootschapsrecht, corporate litigation en fusies en overnames.

Iedere tafel heeft een maximum van 12 plaatsen, dus meld u snel aan.

Datum: vrijdag 3 april 2020
Tijd: 14.00 – 15.10 uur

Wanneer u zich heeft aangemeld via de aanmeldknop ontvangt u binnenkort van ons een e-mail met de inbelgegevens en overige informatie voor de Telefonische Ronde Tafel.

 

Sander Marges

Mariël Vrielink

Corinne Kuipers