NGB Ronde Tafel Diner Solo Bedrijfsjuristen

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk, omdat het maximum aantal aanmeldingen bereikt is. Wilt u op de wachtlijst, stuurt u dan via deze link een e-mail naar info@ngb.nl.

Ronde Tafel Diner voor de Solo bedrijfsjurist (bedrijfsjuristen die alleen of met twee bedrijfsjuristen binnen hun bedrijf werken)

Martha Zandbergen: 'Ik werk inmiddels ruim vier jaar als General Counsel bij Refresco en begon daar als solo bedrijfsjurist. Inmiddels bestaat het Legal team uit vijf juristen, inclusief mezelf. Ik houd mij veel met M&A bezig, zit als Company Secretary bij de vergaderingen van de RvB en de RvC en ben verantwoordelijk voor het Legal team. Ik weet hoe het is om als solo bedrijfsjurist de Legal functie op te bouwen en te beheren. Graag deel ik dan ook mijn ervaringen met de deelnemers aan deze Ronde Tafel, en ik ben benieuwd naar die van jullie.’

Tijdens deze bijeenkomst praten tien tot twaalf NGB-leden onder leiding van een moderator over een drietal thema's, aan te vullen met thema's die de deelnemers zelf aandragen. In een sfeer van vertrouwen delen zij kennis en ervaringen met vakgenoten.

Thema’s:

  • Opbouw en onderhoud van de Legal functie binnen je bedrijf
  • Opbouw en onderhoud van het Legal netwerk buiten je bedrijf
  • Legal Operations

Deelnemers worden in de gelegenheid gesteld andere gespreksonderwerpen aan te dragen.

Moderator: Martha Zandbergen, General Counsel & Company Secretary Refresco en NGB bestuurslid

Locatie: Restaurant Luc, Voor Clarenburg 8, 3511 JE Utrecht. Het restaurant is op loopafstand van Utrecht Centraal. Parkeren kunt u in de parkeergarages QPark La Vie of Interparking Springweg

Programma
17.30 Ontvangst
18.00 Ronde Tafel Diner (driegangen diner, met discussiethema's)
21.30 Einde

Voorwaarden
Deelnemers betalen een bijdrage van € 45,- excl. BTW in de kosten van het Ronde Tafel Diner. Na aanmelding krijgt u een factuur. Tot twee weken voor de bijeenkomst kunt u kosteloos annuleren. Daarna blijft u de bijdrage van € 45,- excl. BTW verschuldigd. De inschrijving sluit als het maximum aantal deelnemers is bereikt. U kunt u dan voor de wachtlijst aanmelden via een email aan info@ngb.nl. Deelname staat niet open voor buitengewone leden.

NB Leden kunnen zich na inloggen aanmelden.