NGB Extra: IT- contracten do's en don'ts

  • “Cloud-sourcing”: de do’s & don’t’s . Contracteren met cloud partijen: hoe – onder andere – om te gaan met continuïteit en compliance?
  • Ontwikkeling van ‘business specific’ platforms in het SaaS en agile tijdperk: hoe doe je dat?


Jan Brölmann is partner bij Van Benthem & Keulen Advocaten en Notariaat en is werkzaam in de praktijkgroep Information Technology. Jan is gespecialiseerd in IT, platforms, technologie, innovatieve toepassingen (zoals Blockchain en Artificial Intelligence), eCommerce, privacy en intellectueel eigendomsrecht. Hij adviseert en procedeert regelmatig over complexe (grensoverschrijdende) commerciële IT-contracten en privacy gerelateerde onderwerpen.

Programma:
14.30 - 15.00 u ontvangst met koffie/thee
15.00 - 17.15 u presentaties (met korte pauze)
17.15 - 18.15 u. borrel

Locatie: Van Benthem & Keulen
Rijnsweerd Noord, Archimedeslaan 61, 3584 BA Utrecht


Robert Boekhorst is partner bij Van Benthem & Keulen Advocaten en Notariaat en geeft leiding aan de praktijkgroep Information Technology. Bijzondere ervaring heeft Robert met sourcingprojecten. Hierbij valt te denken aan outsourcing (van IT of business processes), cloud computing, off-shoring (van bijvoorbeeld softwareontwikkeling) of wholesale communicatiediensten. Robert is betrokken bij de tender documentatie, het tender proces en de tenderstrategie en ondersteunt door het voeren van onderhandelingen en het opstellen van de contracten en het oplossen van geschillen.