Harvard Onderhandelen

Als bedrijfsjurist voer je voortdurend gesprekken met verschillende ladingen en verwachtingen. Vaak wordt er ook druk op je uitgeoefend. Je overlegt met interne en externe partijen die verschillende belangen en standpunten willen overbrengen. Tijdens deze gesprekken moet je scherp zijn en goed kunnen onderhandelen.

Om je vak als bedrijfsjurist succesvol uit te kunnen voeren, is het van belang om jezelf bewust te zijn van de complexiteit en dynamiek van onderhandelingen. Elk gesprek dat je voert is immers een onderhandeling. Het is daarvoor zeer waardevol om onderhandelingstechnieken en – tactieken te herkennen, in te zetten en waar nodig te pareren.

In dit interactieve webinar Harvard Onderhandelen geeft Ewout Goudsmedt, Dialogue je een introductie in de Harvard onderhandelingsprincipes. Je gaat actief aan de slag met onderhandelingssituaties uit de praktijk en je krijgt praktische tips toegespitst op je dagelijkse praktijk en werkzaamheden.

Na afloop herken je verschillende onderhandelingsstrategieën, heb je (meer) inzicht in jouw eigen voorkeurs onderhandelingsstijl en kun je (bewust) schakelen in stijl.

Ewout Goudsmedt

Ewout Goudsmedt, Dialogue

Voor dit webinar kan je twee opleidingspunten krijgen.

Nova 2 PO kleur

Verdieping

Ben jij ook enthousiast geworden door dit onderwerp / webinar en wil je meer diepgang? Volg dan de Dialogue training Harvard Onderhandelen. Deze 1 daagse training kost €695 en voor NGB leden €570.