GIO begeleider training

Leer tijdens deze fysieke training, gegeven door Anton-Pieter van Logtestijn, Symbius, alles over de GIO - gestructureerd intercollegiaal overleg - en hoe je op professionele wijze een GIO kan begeleiden.

Voor advocaten in dienstbetrekking stelt de orde het verplicht om elk jaar minimaal 8 uur te maken. Het NGB bied diverse vaste groepen aan voor deze vorm van overleg.

Vanwege het interactieve karakter van deze training is er plaats voor maximaal 8 deelnemers. Indien er meer interesse is dan volgt er mogelijk een tweede sessie. Let op! Bij aanmelding is deelname verplicht. Je kan tot twee dagen vooraf annuleren. No show is zeer onwenselijk.

Anton-Pieter van Logtestijn

Anton-Pieter van Logtestijn

Iedereen die aan deze training meedoet kan het geleerde gelijk in de praktijk brengen door een NGB GIO groep te starten. Wij zorgen voor de deelnemers, certificaten en presentatie. Het is verplicht om na deze training 1 a 2 sessies te begeleiden. Zo kan een nieuw te vormen groep aankomend jaar met twee begeleiders alle uren maken via 4 sessies a 2 uur. Ook is het mogelijk om dit en/of aankomend najaar een "veegsessie" te doen. Dit is een GIO bedoeld om de laatste punten van het jaar te halen.

Nova 2 PO kleur