GIO 11 juni Rotterdam

Op 11 juni is er een Gestructureerd Intercollegiaal Overleg (GIO) voor advocaten in dienstbetrekking uit de regio Rotterdam.

In een GIO staan vraagstukken met betrekking tot je dagelijkse praktijkvoering centraal. Advocaten in dienstbetrekking wisselen hierin met elkaar van gedachten over juridische en niet-juridische inhoudelijke aspecten van hun werk. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan vragen over toepassing van het gedragsrecht in bepaalde specifieke situaties, het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan, de vormgeving van je praktijkvoering, maar ook hoe je een bepaalde zaak hebt opgelost.

De GIO’s worden begeleid door advocaten in dienstbetrekking die een professionele training ‘gespreksleiden’ hebben gevolgd.

Het idee achter deze verplichte GIO’s is dat de advocaten in dienstbetrekking door de kwaliteitstoetsing van elkaar leren en daardoor efficiënter en beter kunnen werken door onderling kennis en ervaring te delen. Meer informatie: de website van de NOvA.

Gespreksleider: Vivian van Ginkel (Ernst & Young Nederland LLP)
Datum: 11 juni 2020
Tijdstip: 13.00-16.00 uur
Locatie: Rotterdam

NB: Het is op dit moment nog onduidelijk of de GIO’s daadwerkelijk “live” kunnen plaatsvinden i.v.m. de maatregelen omtrent het Coronavirus. De Nederlandse Orde van Advocaten heeft toestemming gegeven dat de GIO’s  via video conference mogen plaatsvinden, wanneer dit “live” niet mogelijk is. Uiteraard hoort u tijdig of de GIO waar u zich voor heeft aangemeld “live” of “online” zal zijn.