Persoonlijke effectiviteit en leiderschap

Dit webinar Persoonlijke effectiviteit en leiderschap wordt gegeven door Marc Kraus via Dialogue.

In dit webinar leer je in een notendop; meer inzicht in het (h)erkennen van jouw prioriteiten, je sterke kanten en valkuilen en kan je hier effectiever naar handelen. Je kan jouw gedrag meer sturen, zodat je beter om kan gaan met de druk in je werk als bedrijfsjurist in een dynamische omgeving.

 

Als bedrijfsjurist werk je in een dynamische omgeving waarin van alle kanten druk op je wordt uitgeoefend. Dagelijks heb je te maken met veeleisende cliënten en lastige juridische en bedrijfsmatige kwesties. Dat veroorzaakt een behoorlijke werkdruk. Het succes van een goed bedrijfsjurist wordt natuurlijk bepaald door vakkennis. Maar voor een groot deel wordt jouw succes eveneens bepaald door goede communicatieve vaardigheden, een natuurlijke, persoonlijke autoriteit, de mogelijkheid om sturing te geven aan het eigen handelen en door prioriteiten te stellen.

In dit gratis webinar (1 PO punt te behalen) sta je onder meer stil bij de volgende vragen: Wat zijn mijn sterke kanten en wat zijn mijn valkuilen, waar wil ik (als bedrijfsjurist) naar toe? Hoe kan ik meer uit mijzelf halen en welke kwaliteiten moet ik daarvoor ontwikkelen? Tijdens het webinar ontvang je praktische tips toegespitst op je dagelijkse praktijk en werkzaamheden. Ook stressmanagement komt hierbij aan bod.

Ben jij ook enthousiast geworden door dit onderwerp / webinar en wil je meer diepgang? Volg dan de Dialogue training Persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Deze training kost €695 en voor NGB leden €570.

 

 

Marc Kraus | Trainer | Dialogue