NGB Lustrum: Digital Counsel - Fast Forward Future Proof

Op 4 november 2021 vieren wij het 90-jarig bestaan van het NGB met een feestelijk Lustrumcongres! 

Tijdens dit achttiende lustrum staan innovatie en digitalisatie van het bedrijfsjuridische werkveld centraal in de Amsterdome in Amsterdam, onder het thema “Digital Counsel - Fast forward future proof”
 
De Lustrumcommissie (bestaande uit Douwe Groenevelt (voorzitter), Zehra Sahin, Dorien Patberg, Janine Prins en Martijn Vermeer) heeft hard gewerkt aan een prachtig programma! 

Onder leiding van dagvoorzitter Ben van der Burg (BNR) zullen topsprekers je inspireren met vergezichten over een toekomst waarin de bedrijfsjurist volop wordt ondersteund met (of misschien wel wordt vervangen door?) artificial intelligence en andere baanbrekende technologie. Tegelijkertijd krijgen deelnemers ook hele concrete tips over hoe je nu al, op een eenvoudige manier, innovatiever en efficiënter kunt werken. 

Meer informatie over de sprekers en het volledige programma vindt u hier

NB: leden kunnen zich na inloggen aanmelden.

NO SHOW FEE
Deelnemen aan het congres is kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor leden van het NGB.
Wanneer je je aanmeldt, maar uiteindelijk niet kunt komen, dan verzoeken wij je om je uiterlijk een week van te voren af te melden, zodat iemand van de wachtlijst alsnog kan aansluiten.
Wanneer je je korter dan een week van te voren afmeldt of niet komt opdagen, brengen wij je een “no show fee” in rekening van €100,-.

Waarom hanteert NGB een “no show fee”?
Het Lustrum is gratis toegankelijk voor leden van het NGB, maar dat betekent natuurlijk niet dat de organisatie van het Lustrum geen geld kost. Voor leden die zich hebben aangemeld, wordt rekening gehouden met o.a. beschikbare ruimte, catering en de inhuur van audio/videomaterialen. Indien deelnemers zich niet op tijd afmelden, worden deze kosten voor niks gemaakt! De ‘no show fee’ dekt deze kosten en zorgt ervoor dat we de contributiegelden alleen effectief inzetten.

CORONA
In het geval er geen Coronamaatregelen meer gelden, zijn er 250 plaatsen beschikbaar. Mochten er door Corona minder mensen aanwezig kunnen zijn, dan worden deze plekken gevuld op volgorde van aanmelding. Het congres zal dan een nader te bepalen, eventueel hybride, vorm krijgen.