Serious game: ‘De board in een lastig vaarwater’

Speciaal voor General Counsels en Company Secretaries organiseert NGB een serious game in samenwerking met de Governance University over hoe je specifieke aspecten van je rol en positie rondom de board kunt versterken. Op deze dag wordt de context van de secretaris en general counsel op een aansprekende wijze nagebootst, zodat je wordt uitgenodigd stil te staan bij hoe je eigen rolinvulling zou zijn.

 De Governance University (GU) is gevestigd op kasteel Moersbergen te Doorn en richt zich op het professionaliseren en ontwikkelen van commissarissen, bestuurders, secretarissen en andere governance-professionals door middel van opleidingen en onderzoek. De opleidingen van GU staan onder toezicht van een Curatorium. De programma’s richten zich op het opdoen van kennis, inzicht en vaardigheden op board level. 

Voor NGB organiseert GU de serious game ‘De board in een lastig vaarwater’. Ervaar in korte tijd welk appèl board situaties op je kunnen doen, waar de board in de praktijk mee te maken kan krijgen.  

Programma: 

14:00 uur - Inloop 
14:30 uur - Aanvang serious game 
16.30 uur - Afronding serious game 
16.45 uur - Borrel & netwerken 
18.00 uur - Einde 
 
Afhankelijk van de dan geldende Coronamaatregelen is er plek voor 12 (met 1,5m) of 24 (zonder 1,5m) personen. 
Bij erg veel animo zullen wij kijken naar de mogelijkheid van een tweede sessie op dezelfde dag of op een later tijdstip. 

Alleen leden met de functie van General Counsel en/of Company Secretary worden toegelaten. 

 

 

Drs. Monique Meeuwisse 

Meeuwisse is een bestuursadviseur, psycholoog en executive coach. Verder is ze een trainer bij Governance University en een begeleider bij zelfevaluaties. Meeuwisse is eigenaar van Momentum Bestuursadvies.