Lustrumbundels

Be (a)ware. Legal Risk Management & Compliance

Omslag NGB 2015 250

Ter gelegenheid van de NGB lustra zijn sinds 1980 zeven lustrumbundels verschenen. Deze werden onder redactie van en (voornamelijk) door leden geschreven. De meest recente lustrumbundel is 'Be (a)ware. Legal Risk Management & Compliance' (2015). Het thema wordt vanuit verschillende perspectieven bekeken, zowel theoretisch als praktisch en met een breed scala aan onderwerpen.

De lustrumbundel is ook als e-book verschenen en aan alle NGB-leden toegestuurd. Leden die ingelogd zijn kunnen het boek downloaden als e-boek en als pdf. De papieren versie van de lustrumbundel was voor NGB-leden vóór het lustrum in 2015 kosteloos te bestellen. Voor de spijtoptanten die dat niet hebben gedaan en toch een in linnen gebonden exemplaar willen hebben is bij het NGB nog een beperkt aantal exemplaren beschikbaar via het secretariaat. De prijs bedraagt € 25,- inclusief BTW en verzendkosten. 

Iedereen kan het boek in een paperback-editie bestellen bij Sdu. Klik hier of op de afbeelding.

Eerdere lustrumbundels

Ook de lustrumbundel die in 2010 verscheen ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan is voor leden te downloaden als pdf. Ook daarvoor moet u zijn ingelogd. Sommige oudere bundels zijn nog te bestellen bij het secretariaat.