'Netwerkfunctie is belangrijk'

Martha Zandbergen, General Counsel en Company Secretary bij Refresco, is NGB-bestuurslid sinds juni van dit jaar. Voordat zij bij Refresco begon, werkte zij als bedrijfsjurist bij Shell en daarvoor was zij vijf jaar advocaat. In de komende Bedrijfsjurist, die eind deze maand verschijnt, een interview met Martha.

‘De grootste toegevoegde waarde van het NGB is wat mij betreft de netwerkfunctie. Misschien is die voor mij, als bedrijfsjurist in een team van twee juristen, belangrijker dan voor bedrijfsjuristen van een grote afdeling. De Ronde Tafel Diners vind ik zeer waardevol. Twee keer heb ik als deelnemer meegedaan, en dit jaar trad ik ook als moderator op. Heerlijk om met collega’s te sparren. Als je de enige jurist binnen je bedrijf bent, zit je soms in je eentje het wiel uit te vinden. Ook naar de NGB Extra’s ga ik graag, die zijn van hoge kwaliteit. Als je alleen bent, is je tijd kostbaar.'

Lees binnenkort het hele interview in De Bedrijfsjurist. Inhouse bedrijfsjurist en nog geen NGB-lid? Meldt u aan via het inschrijfformulier op de website.