In de schijnwerper: Paul Cremers

Eind december verschijnt het laatste nummer van De Bedrijfsjurist van dit jaar. Hierin staat onder meer een overzicht van alle NGB-opleidingen voor het komende half jaar. In de Schijnwerper, de rubriek waarin NGB-leden geportretteerd worden, staat deze keer Paul Cremers, bedrijfsjurist bij NS Groep NV. 

'Toen ik nog bij ProRail werkte, sprak ik tijdens een informele bijeenkomst een NS directeur. Anderhalf jaar later kwam de functie van directiesecretaris vrij en deze directeur meende dat ik daar wel geschikt voor was. Hij wist echter niet meer mijn naam, maar herinnerde zich de cowboylaarzen onder mijn pak. Zo kon hij bij ProRail aangeven dat hij op zoek was naar een jurist met cowboylaarzen. Hoewel er vrij veel juristen bij ProRail werken, kon men daar direct aangeven dat ik dat moest zijn. Zo ben ik dus “gevonden”. Ik draag nog steeds vrijwel altijd cowboylaarzen.'

Lees binnenkort het hele interview in De Bedrijfsjurist. Inhouse bedrijfsjurist en nog geen NGB-lid? Meldt u aan via het inschrijfformulier op de website.