JDW evenementen

JDW (Jurist Doet WAT) evenementen zijn toegankelijk voor alle juristen en daarmee ook voor niet-NGB-leden.

Jurist Doet WAT congres aftermovie
Jurist Doet WAT congres aftermovie

1 november 2022 15.00 - 18.00
Alle klimaattafelleden gaan per klimaattafel praten over de toekomst van het initiatief en hoe zij met hun klimaattafel hier een actieve bijdrage aan kunnen leveren.

wooden-table-and-chairs-on-balcony-and-nature-green

 

Vorige bijeenkomsten

 

JDW

19 mei 2022 09.30 - 16.30
Steeds meer juristen houden zich in meer of mindere mate bezig met duurzaamheidsvraagstukken binnen hun dagelijkse praktijk. Tijdens het eerste congres Jurist Doet WAT spraken gerenommeerde sprekers uit het bedrijfsleven, de advocatuur, overheid, en wetenschap over de rol van juristen op het gebied van duurzaamheid. Op het congres konden de deelnemers hun kennis, ervaringen, knelpunten, suggesties en casuïstiek met elkaar delen: plenair en binnen de 6 klimaattafels rondom specifieke thema's.

Organisatoren: NGB, OO&R, CPO, JDW
Kennispartners: De Brauw Blackstone Westbroek, Deloitte Legal
Locatie: ING Amsterdam

30 september 13.30 - 16.00
De Klimaattafels zijn druk bezig om praktische bijdragen uit te werken ter inspiratie voor andere juristen. De eerste resultaten worden per klimaattafel gepresenteerd in een online inspiratiesessie in de vorm van een tafelgesprek met een tafelhost en dilemma vraagstuk. Bekijk een terugblik op de livestream via de individuele klimaattafel pagina's.

thuiskantoor.jpg