logo top ngb header 1013

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. Het NGB biedt interessante opleidingen en bijeenkomsten, alleen voor leden, toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist. Kosteloos, of tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Daarnaast kunt u netwerken, onder meer via actieve secties en via een besloten LinkedIn-groep. Vier à vijf keer per jaar ontvangt u De Bedrijfsjurist, het ledenmagazine. Het NGB is een organisatie zonder winstoogmerk. De contributie bedraagt € 125,- per jaar. De ondersteuning van de beroepsuitoefening van de leden is de eerste doelstelling.

Het NGB biedt leden die advocaat in dienstbetrekking zijn de mogelijkheid om opleidingspunten te halen. Ook kunnen zij gebruik maken van het NGB model-kantoorhandboek. NGB-leden zijn gebonden aan gedragsregels en regels van tuchtrechtspraak.

Tien redenen om lid te worden van het NGB
Agenda
Lid worden?

NIEUWS


Inspiratie en energie (De Bedrijfsjurist nr 4)
11 okt 2017Inspiratie en energie (De Bedrijfsjurist nr 4)

De nieuwe Bedrijfsjurist is uit. In het nummer onder meer een verslag van het Seminar over duurzaamheid vorige maand, onder de titel 'Inspiratie en energie'. NGB-leden vinden De Bedrijfsjurist in de post, maar kunnen hem ook online lezen.

De presenta [ ... ]

Lees meer...
'Het beroep is veeleisender, maar ook veel mooier geworden'
11 okt 2017'Het beroep is veeleisender, maar ook veel mooier geworden'

Advocatie Magazine is deze maand gewijd aan de bedrijfsjurist. Het magazine opent met een interview met NGB-voorzitter Arnold Brakel. In tijden dat het vak van bedrijfsjurist snel verandert en verbreedt, vernieuwt ook het Nederlands Genootschap van  [ ... ]

Lees meer...
Inspirerend seminar over energietransitie
18 sept 2017Inspirerend seminar over energietransitie

‘De bedrijfsjurist in de transitie naar duurzaam’ was de titel van een NGB Seminar op donderdag 14 september jl. In het Airborne Siemens Fieldlab/ Experience Center spraken kopstukken als Medy van der Laan, Ed Nijpels en Roger Cox over de energie [ ... ]

Lees meer...
Inhouse bij ING: Arnold Brakel
06 sept 2017Inhouse bij ING: Arnold Brakel

Mr., magazine voor juristen, interviewde NGB-voorzitter Arnold Brakel voor de rubriek Inhouse in het septembernummer. Lees het artikel: Inhouse bij ING.

Lees meer...
Andere artikelen..

Klik HIER voor het volledige nieuwsoverzicht.