logo top ngb header 1013

Duurzame energie & biologische landbouw

IMG 1237 1217fDe zomerbijeenkomst van het NGB op 16 juni jl. vond plaats op Windmolenpark Alexia van Nuon Vattenfall. De molens staan op het land van biologisch landbouwbedrijf NZ 27, sinds 1972 gevestigd in Zeewolde in de Flevopolder. Er waren presentaties over het bedrijfsjuridische werk binnen Nuon, over duurzaamheidsinitiatieven van Nuon en over windenergie, en een uitleg over biologische landbouw. Na een rondleiding langs de windmolens was het tijd voor de borrel en het diner. Biologisch, uiteraard.

Renske van Ekdom (tweede van links op de foto), bedrijfsjurist en advocaat bij Nuon en een van de sprekers op de bijeenkomst, is voorzitter van de NGB-sectie Omgevingsrecht en Sustainability. Zij is een van de initiatiefnemers van het NGB Seminar op 14 september a.s.: De Bedrijfsjurist in de transitie naar duurzaam, samen met onder meer Jasper Langezaal van de sectie Advocaat in dienstbetrekking. Meer informatie op de website, waar u ook kunt inschrijven (alleen voor NGB-leden die ingelogd zijn).  

Een verslag van de zomerbijeenkomst met foto's vindt u in het volgende nummer van De Bedrijfsjurist, dat medio augustus verschijnt.