NGB Nieuwjaarsbijeenkomst: een blik in de juridische toekomst

Prof.mr. Ton Hartlief, advocaat-generaal bij de Hoge Raad en hoogleraar privaatrecht aan de universiteit van Maastricht, werpt een blik in de juridische toekomst. Hoe ziet het contractenrecht er in 2025 uit? Wat betekenen nieuwe technologische ontwikkelingen zoals artificial intelligence en blockchain  voor het recht en voor onze manier van contracteren?

Mr. Sandra van Heukelom-Verhage spreekt over 'De Digitale Transformatie van Nederland; de betekenis van het recht en de rol van de jurist'. Van Heukelom is advocaat en partner bij Pels Rijcken. Ze leidt de sectie Innovatie, Privacy en Technologie, dat prijswinnende innovaties op het gebied van blockchain, smart contracts, data, artificial intelligence en fintech juridisch begeleidt. Sandra staat bekend om haar heldere, conceptuele visie bij het implementeren van nieuwe, innovatieve ontwikkelingen binnen organisaties. Haar uiteindelijke doel is het verbeteren van het Nederlandse innovatieklimaat door innovaties juridisch mogelijk te maken. Sandra is tevens lid van het bestuur van de Dutch Blockchain Coalition.

Programma
14.15 - 14.45 Ontvangst
14.45 - 15.00 Algemene vergadering (alle NGB-leden krijgen de stukken tevoren toegestuurd)
15.00 - 17.15 Seminar, met korte pauze
17.15 - 18.30 Nieuwjaarsborrel 

Locatie
Planetarium, Kromwijkdreef 11, 1108 JA Amsterdam (routebeschrijving)

Lunch nieuwe leden
Voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst nodigt het bestuur nieuwe leden uit voor een lunch. Bent u in 2017 of later lid van het NGB geworden, dan bent u van harte welkom. Klik hier voor meer informatie en aanmelden