De AVG, tien maanden later (Sectie Privacy)

In deze eerste bijeenkomst van de nieuwe sectie Privacy staan we stil bij de AVG nu die tien maanden in werking is. Esther Van der Meulen, Lexence NV advocaten en notarissen, bespreekt actuele rechtspraak en gaat in op praktijkvoorbeelden. Cecile Schut, Directeur Systeemtoezicht, beveiliging en technologie bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), geeft tips en aandachtspunten vanuit de AP. Beide sprekers geven eerst een korte presentatie, waarna zij graag de dialoog met het publiek aangaan.

Programma

14.30-15.00     Ontvangst met koffie/thee
15.00-17.15      Presentaties (met korte pauze)
17.15-18.15      Borrel

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de NGB sectie Privacy. Om deel te nemen aan deze bijeenkomst hoeft u geen lid van de sectie te zijn, maar als lid van de sectie krijgt u aankondingen van verdere bijeenkomsten die de sectie organiseert.

Cecile Schut, Directeur Systeemtoezicht, beveiliging en technologie, Autoriteit Persoonsgegevens

Esther Van der Meulen, advocaat en partner, Lexence NV

De bijeenkomst vindt plaats bij Lexence NV advocaten en notarissen, Amstelveenseweg 500, 1081 KL Amsterdam (routebeschrijving). NB: parkeren bij Lexence is niet mogelijk; er zijn geen plaatsen beschikbaar. U kunt dus alleen in de omgeving parkeren, tegen betaling.